Astăzi, în etapa a doua din Turul Ciclist al Sibiului 2016, suntem sponsori principali pe tricoul galben

Astăzi, 8 iulie, cicliști care s-au aliniat la startul Turului Ciclist al Sibiului vor avea o probă de anduranță de 210 km și o diferență maximă de nivel de 808 metri, ajungând până la 1480 m cu o pantă maximă de 11%. Etapa a doua este una excelentă pentru specialiștii în cățărări, dar diferența se poate stabili și pe coborârile spectaculoase în care abilitățile de control ale bicicletei la viteze mari sunt esențiale pentru o clasare pe podium. Această etapă este una specială pentru noi deoarece suntem sponsorii principali de pe tricoul galben.

Etapa I din 7 iulie, de 193,5 km, a fost pornirea către munți a competiției, o pregătire perfectă înaintea etapei de astăzi. Ieri, cea mai mare diferență de nivel de 110 m, cu o pantă maximă de 10,5%. A fost o competiție acerbă, cicliștii au fost foarte motivați să-și arate abilitățile. După ce în prolog Andrei Nechita a repurtat victoria, în prima etapă podiumul a aparținut sportivilor din echipele străine.

Dacă Prologul a stârnit apetitul pentru spectacol ciclist, etapele din munți au continuat să fie extrem de interesante pentru spectatori care s-au adunat în număr mare pe traseu. Punctul culminant al Turului Ciclist al Sibiului va fi în 9 iulie, contratimpul individual de pe Trasfăgărășan, la Bâlea.

Etapa de ieri nu a fost lipsita de incidente:

tcs4

Câteva dintre cele mai importante momente de ieri:

Leave a Reply