Astăzi avem Prologul TCS 2016, o etapă spectaculoasă pe străzile Sibiului

Turul Ciclist al Sibiului debutează astăzi cu o etapă spectaculoasă pe străzile din Centrul Istoric al orașului. Startul și sosirea sunt în Piața Mare, iar cicliștii vor trebui să-și demonstreze abilitățile pe suprafețe pavate cu piatră care alternează cu suprafețe cu pavaj din beton și cu suprafețe asfaltate. Proba pune la încercare adaptabilitatea rutierilor la diferite suprafețe de rulaj, dar și la un mediu aparte, cum ar fi străzile centrale ale Sibiului. Specificul etapei este cel de contratimp individual, așa că viteza de parcurgere a traseului de 2,2 km este esențială pentru a începe cu dreptul competiția.

Primul concurent va lua startul la ora 18:00, etapa urmând să se încheie o oră și 40 de minute mai târziu, respectiv în jurul orei 19:40. Imediat după cursă va avea loc festivitatea de premiere. În calitate de sponsor oficial al evenimentului participăm cu tricourile personalizate pe care cei mai buni concurenți ai zilei le vor primi premiu.

La startul Prologului s-au anunțat 114 sportivi care doresc să demonstreze că pot fi cei mai rapizi chiar dacă străzile orașului le pun o serie de provocări. Chiar dacă traseul pare relativ simplu, alternarea suprafețelor de rulare, dar și curbele, pe alocuri, foarte strânse vor solicita abilitățile sportive ale cicliștilor.

Ciclismul este unul dintre sporturile noastre preferate, de aceea ne dorim să susținem acest eveniment important atât pentru ciclismul românesc, dar mai ales pentru Sibiu. Suntem sponsori ai Turului Ciclist al Sibiului încă de la prima ediție și suntem bucuroși să vedem, an de an, cum sportul pe două roți devine din ce în ce mai popular, iar competiția crește exponențial, începând să devină din ce în ce mai interesantă și pentru sportivii străini.

Le urăm succes sportivilor, rezultate cât mai bune și fără accidentări! Să ne bucurăm de sport!

Leave a Reply